Arbeta som konstnär i Sverige eller utomlands

Du kanske har en karriär som konstnär här hemma i vårt avlånga land. Nu kanske du står i valet och kvalet om att arbeta kvar som konstnär i Sverige eller om du ska ta dina penslar och flytta utomlands.

Det kan vara ett stort beslut att flytta utomlands. Men om du verkligen känner att det är läge i livet att flytta så ska du naturligtvis ta den. Det kan vara så att ni har under flera år åkt till solkusten i Spanien eller det nu mera populära Portugal. Varför inte göra slag i saken och flytta ner till ett varmare klimat och fortsätta karriären som konstnär där.

De konstverk som målas där kan skickas till hugade kunder både hemma i Sverige och i andra delar av världen. Det finns inga gränser vad du skulle kunna åstadkomma i och med en flytt. Du kommer att må bättre och kanske orka med att måla ännu mer konstverk.

Lyssna på ditt hjärta och gör det du mest känner för. Kanske det är så att ni byggt upp en krets av människor som ni känner väl på den plats som ni väljer att flytta. De kan bistå med hjälp att söka bostad och även om ni inte direkt köper någon bostad så kan ni hyra så länge.